Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη νίκη των Πειραιωτών με 2-0, για την 25η αγωνιστική της Super League.
Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι κέρδισαν δίκαια το αποψινό παιχνίδι και συνεχάρη την ομάδα του Πειραιά για την εμφάνισή της, τονίζοντας παράλληλα ότι οι παίκτες του δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στους Πειραιώτες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Να συγχαρώ τον αντίπαλο, κέρδισε δίκαια, δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό. Λογικό είναι γιατί αν γυρίσουμε πίσω όλη την εβδομάδα, με τα προβλήματα που είχαμε, αν αναλογιστείτε ότι τρεις παίκτες που παίξανε είναι οι βασικοί μας και οι υπόλοιποι λείπανε. Ήταν δύσκολο για τα παιδιά που έπαιξαν πρώτη φορά, να βρεθούνε μεταξύ τους» τόνισε.
Για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Απόλλωνα, είπε. «Τώρα για εμάς είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα, μπορούμε να πούμε ότι είναι τελικός για εμάς. Ελπίζουμε να γυρίσουν όσοι πιο πολλοί παίκτες μπορούν να γυρίσουν από τα προβλήματα, δεν έχουμε να ζητήσουμε κάτι ή να θέλαμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, η διαφορά ήταν φανερή. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι για εμάς το παν, είναι παιχνίδι σεζόν γιατί θα εξαρτηθούμε και από άλλα αποτελέσματα αλλά το καλό είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε εμείς και να περιμένουμε τους υπόλοιπους».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται σε κακή κατάσταση και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι ίσως είναι καιρός να γίνει ο... μαύρος κύκνος και να απαιτεί τη μπάλα από τους συμπαίκτες του.
Λέγεται Κριστιάν Ζαβάλα, είναι Χιλιανός που παίζει στην Κόλο Κόλο και κατάφερε να εκτελέσει χειρότερο πέναλτι αλα Πανένκα και από τον Μπραχίμ Ντίας στο Σενεγάλη – Μαρόκο.
Εκτός συνέχειας από το Australian Open έμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη Μαρία Σάκκαρη. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα.