Μία ανάσα από την αποχώρηση του από τη Λιντς φαίνεται πως βρίσκεται ο Μαρσέλο Μπιέλσα. Έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια στο τιμόνι της ομάδας, ο Αργεντινός προπονητής φέρεται να έχει πάρει την οριστική απόφαση να μην ανανεώσει και να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, αφήνοντας έτσι κενό τον πάγκο της Λιντς.
Μία είδηση που φέρνει στο προσκήνιο τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Τις τελευταίες ημέρες, οι Άγγλοι μιλάνε συνεχώς για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα και αναφέρουν πως είναι το μεγάλο φαβορί για τη θέση.
Έτσι, η αποχώρηση του Μπιέλσα ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του Ισπανού στους πάγκους, έπειτα από 2,5 χρόνια εκτός αγωνιστικών χώρων.
Μία προοπτική που αρέσει σε μεγάλο βαθμό στον Βαλβέρδε, καθώς από τα χρόνια του στον Ολυμπιακό, ο Ισπανός είχε ως όνειρο να δουλέψει στην Premier League.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.