O Ατρόμητος υποδέχεται την Πέμπτη (17:15) την Λαμία στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.
H προετοιμασία του Ατρομήτου εν όψει της αναμέτρησης με την Λαμία συνεχίστηκε με μεσημεριανή προπόνηση με τον Ουαλό προπονητή της ομάδας Κρις Κόλμαν να βλέπει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά, εκτός των Νάτσου και Κωτσόπουλου, αλλά και των παικτών που νοσούν με κορωνοϊό.
Η προετοιμασία εν όψει της αναμέτρησης για την 21η αγωνιστική θα συνεχιστεί με την αυριανή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα μεταβεί στο ξενοδοχείο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και τους Νικς – Η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει trade, η επιθυμία του και οι πιθανότητες για τη Euroleague.