Έφυγε ο Ράφα Μπενίτεθ και έρχεται ο Βίτορ Περέιρα στο Μέρσεϊσαιντ για λογαριασμό της Έβερτον! Η διοίκηση των «ζαχαρωτών» ήρθε σε συμφωνία με τον Πορτογάλο προπονητή και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψη του μες την ημέρα.
Ο πρώην «ερυθρόλευκος» τεχνικός, μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο της Φενερμπαχτσέ, από την οποία όμως απομακρύνθηκε λόγω της τραγικής πορείας της τη φετινή σεζόν.
Αυτή όμως είναι μια νέα πρόκληση για τον 53χρονο προπονητή, που θα αναλάβει τα κλειδιά της αγγλικής ομάδας, την ώρα που εκείνη είναι 16η στην Premier League, μετρώντας τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς.
Former Porto boss Vitor Pereira closing in on Everton job after successful talks with club chiefs in London on Tuesday night | @SamiMokbel81_DMhttps://t.co/rekBDcz9sU
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία. Στην παράταση το Τσεχία-Ιρλανδία (2-2) και το Ουαλία-Βοσνία (1-1).
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.