Ο Ζοσέ Σα οδήγησε τη Γουλβς σε ακόμη μια νίκη την εφετινή σεζόν! Οι «λύκοι» επικράτησαν με 2-1 της Μπρέντφορντ στο Community Stadium, φτάνοντας στην τέταρτη συνεχόμενη επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις.
Με τους δύο πρώην «ερυθρόλευκους», Ζοσέ Σα και Ντάνιελ Ποντένσε να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, η Γουλβς έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα για το… πλασάρισμά της στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν. Οι «λύκοι» είναι 8οι με 34 πόντους και βρίσκονται μια… ανάσα από Τότεναμ και Άρσεναλ.
Η αναμέτρηση των δυο ομάδων σημαδεύτηκε και από τη διακοπή ελεώ… drone. Ενα drone εμφανίστηκε πάνω από το Community Stadium, με τους παίκτες να οδηγούνται για λίγο στα αποδυτήρια.
Λιγοστές οι φάσεις στο πρώτο μέρος, με την Γουλβς να μπαίνει δυνατά στο δεύτερο, παίρνοντας το προβάδισμα. Στο 48ο λεπτό, ο Μουτίνιο με τρομερό σουτ, έγραψε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.
Στο 68΄, ήρθε η απάντηση από την Μπρέντφορντ, με τον Τόνεϊ να γράφει με ωραίο τρόπο το 1-1. Ωστόσο, 9 λεπτά αργότερα, η Γουλβς πήρε ξανά… κεφάλι, με τον Νέβες να σκοράρει με όμορφο σουτ λίγο έξω από την περιοχή.
Στις καθυστερήσεις, ο Τραορέ σημείωσε και τρίτο γκολ, αλλά ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR. Το 1-2 ήταν το τελικό σκορ, με την Γουλβς να φτάνει σε ένα σημαντικό τρίποντο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.