Ύστερα από 15.186 ελέγχους που διενεργήθηκαν στους ανθρώπους των 20 συλλόγων της Premier League από τις 20 έως και τις 26 Δεκεμβρίου προέκυψαν 103 θετικά κρούσματα.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό θετικών αποτελεσμάτων που έχει καταγραφεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα από την έναρξη της πανδημίας, το Μάιο του 2020.
Το τελευταίο χαμηλότερο νούμερο κρουσμάτων ήταν τα 12 στα τέλη του Νοέμβρη, με το Δεκέμβρη να είναι ο μήνας της ραγδαίας αύξησης.
Στην αρχή τα κρούσματα έφθασαν τα 42, στις 19 του μηνός ήταν 90 και την τελευταία εβδομάδα ανήλθαν στα 103.
BREAKING: A record 103 Premier League players and staff tested positive for coronavirus in the past week 📊
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.