Το όνομα του ΟΦΗ έφτασε μέχρι την Αμερική και τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
Ο σούπερ σταρ των Χόρνετς, ΛαΜέλο Μπολ πόζαρε με την φανέλα των Κρητικών, με το νούμερο «2» και η κρητική ομάδα αναδημοσίευσε την φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagra.
Με την ομάδα του Νίκου Νιόμπλια να εύχεται στον παίκτη να πετύχει τους στόχους του με την ομάδα.
«Ο ΟΦΗ αποκτά νέους φιλάθλους σε καθημερινή βάση. Ευχαριστούμε @melo και @hornets για την υποστήριξη! Σας ευχόμαστε να πραγματοποιήσετε κι εσείς το στόχο της εισόδου στα playoffs της φετινής σεζόν 🤝!», αναφέρει στην ανάρτησή της η ΠΑΕ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.