Σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής έχουν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα τον Φεράν Τόρες.
Οι Καταλανοί έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 21χρονο εξτρέμ, όμως δεν έχουν βρει ακόμα την χρυσή τομή με την Μάντσεστερ Σίτι. Και αυτό διότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 50 με 60 εκατομμυρίων ευρώ, με τους «μπλαουγκράνα» να προσπαθούν να κατεβάσουν την τιμή.
Πάντως σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί το deal, η «Μπάρτσα» θα στραφεί στην εναλλακτική του Χακίμ Ζιγιέκ. Ο Μαροκινός εξτρέμ της Τσέλσι αποτελεί πιο βατή περίπτωση για την γραμμή κρούσης, με τον Τσάβι να τον έχει στα υπόψιν για plan b.
O 28χρονος μεσοεπιθετικός μετακόμισε στο Νησί για λογαριασμό των «μπλε» το καλοκαίρι του 2020, με τους Λονδρέζους να προσφέρουν στον Άγιαξ το ποσό των 40 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.
Barcelona are pushing on Ferrán Torres deal. He’s the priority – personal terms agreed but it’s still not agreed with Man City [€50m bid, €60m price tag]. Talks on 🇪🇸 #FCB
Barcelona have also Ziyech opened as plan B – he’s an option only in case Ferrán deal won’t be concluded. pic.twitter.com/CvG4aMUSHl
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και χάνει έδαφος για την τετράδα.
LIVE: Φούλαμ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φούλαμ – Μπέρνλι για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τον Χουάντσο και συγκεκριμένα για την άμυνα που έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.