Μέσα στη μέρα αναμένεται να λυθεί το θέμα που έχει προκύψει με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν στον Άρη. Ο Σουηδός αμυντικός δεν ταξίδεψε στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και οι φήμες γύρω από το όνομά του οργιάζουν.
Ο 31χρονος άσος είχε κληθεί σε απολογία από τη διοίκηση των «κίτρινων» και σε επικοινωνία που είχε το πρωί της Δευτέρας με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο, έδωσε τη δική του εξήγηση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ενώ άκουσε και τη θέση της άλλης πλευράς.
Εντός της ημέρας αναμένεται να ενημερωθεί σχετικά ο Θεόδωρος Καρυπίδης και μέχρι το βράδυ θα υπάρξει η απόφαση για το μέλλον του παίκτη, με τις εκδοχές να είναι δύο. Είτε το θέμα θα λήξει εδώ και ο Σούντγκρεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις είτε θα υπάρξει συνέχεια και πιθανότατα θα μείνει εκτός ομάδας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 σετ στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη από την Καρλοβάρσκο και θα πάει στην Τσεχία για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση την επόμενη εβδομάδα.
Ο σπουδαίος Νταβίντ Φουστέρ ξενάγησε τον γιο του στο γήπεδο που μεγαλούργησε με τον Ολυμπιακό και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν.
Ο τραυματισμός του Τζίμι Μπάτλερ, το βλέμμα του Στεφ Κάρι και η αίσθηση ότι το όνειρο της τελευταίας μεγάλης πορείας ίσως τελείωσε πριν προλάβει να αρχίσει.