Κοροναϊός – Πού εντοπίζονται τα 4.766 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς
Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί… από κοντά, τη στιγμή που και η Λάρισα αλλά και αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία
Στα επίπεδα των τελευταίων ημερών κινούνται και σήμερα, Παρασκευή, τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα, με τις μολύνσεις στη χώρα μας να βρίσκονται κάτω από τις 5.000.
Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί… από κοντά, τη στιγμή που και η Λάρισα αλλά και αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία.
Για πολλοστή φορά η Αττική καταγράφει τετραψήφιο αριθμό μολύνσεων, ενώ και η Θεσσαλονίκη ακολουθεί για ακόμα μια μέρα σε τριψήφιο αριθμό. Συγκεκριμένα, το λεκανοπέδιο «δίνει» 1.453 μολύνσεις, ενώ η συμπρωτεύουσα 825.
Όσον αφορά στην κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική, από τα 1.453 κρούσματα του Λεκανοπεδίου, τα 434 καταγράφονται στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.
Την ίδια στιγμή, εκτός της Θεσσαλονίκης, ακόμα τρεις περιοχές καταγράφουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.