Ο Ολυμπιακός ήταν ανταγωνιστικός για τρία δεκάλεπτα κόντρα στην Εφές, ωστόσο στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έπαθε ολικό μπλακ άουτ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Πλέον, οι Ερυθρόλευκοι, πριν το παιχνίδι της Παρασκευής (19/11) κόντρα στην Μακάμπι, έπεσαν στο 6-4 και η νίκη κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, πλέον είναι μονόδρομος.
Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής, η Ζενίτ επικράτησε της Αλμπα με 75-66 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 7-3, ενώ η Ούνικς μετά την μεγάλη νίκη της κόντρα στον Παναθηναϊκό διέσυρε την Αρμάνι Μιλάνο (97-71) και ανέβηκε στο 5-5.
Αντιθέτως, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα γνώρισε την δεύτερη της ήττα στην διοργάνωση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Λιλ κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα με 2-0 (παρ., 1-0 κ.δ) και προκρίθηκε στους «16», όπου θα βρεθούν επίσης η Φερεντσβάρος που νίκησε την Λουντογκόρετς με 2-0, αλλά και η Στουτγκάρδη, παρά την ήττα από την Σέλτικ με 1-0.
Το εύστοχο πέμπτο χτύπημα του Πάντοβιτς έδωσε τον Παναθηναϊκό την πρόκριση στους «16» του Europa League, κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Ο Τεττέη άνοιξε το σκορ, αποβλήθηκε ο Χάβι.
Η Βικτόρια Πλζεν εκμεταλλεύθηκε αδράνεια στο κέντρο της πράσινης άμυνας στο 62ο λεπτό και με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 τον Παναθηναϊκό. Δείτε το γκολ.