Χρήστος Κυριαζής – Ο σπουδαίος ερμηνευτής μέσα από τα δικά του λόγια
Η σημασία της μουσικής στη ζωή του, οι δυσκολίες, οι γυναίκες και ο έρωτας
O Χρήστος Κυριαζής δεν ζει πια ανάμεσά μας. Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/11), σε ηλικία 68 ετών, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.
Το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να του πει το τελευταίο «αντίο».
Ο αγαπημένος τραγουδιστής, όταν βίωνε την μεγάλη επιτυχία, είχε μιλήσει στο MEGA και είχε κάνει ειδική μνεία στη ζωή του, στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε αλλά και στον έρωτα.
«Είναι ολοκλήρωση»
«Η μοναδική αγνή αγάπη είναι της μάνας. Όποια γυναίκα δεν το καταλαβαίνει αυτό…Όταν θα γίνει μάνα θα το καταλάβει», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής.
«Η μουσική για εμένα είναι ένα παράθυρο στη φυλακή που ήμουν», είχε αναφέρει για τη σημασία της μουσικής στη ζωή του.
Για τις δυσκολίες στη ζωή του είχε σημειώσει «έχω ζήσει κάποια πράγματα όπως κάθε άνθρωπος που με έφεραν στο χείλος του γκρεμού».
«Γυναίκα είναι η μήτρα του κόσμου. Ο έρωτας είναι η ολοκλήρωση», είχε τονίσει για τη γυναίκα και τον έρωτα.
«Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάρω και άλλο χρυσό δίσκο, αν θα κάνω πλατινένιο ή αν θα αρέσω. Εγώ φροντίζω να είμαι καλά με εμένα», είχε πει για την επιτυχία του.
Δείτε παρακάτω αναλυτικά
- Η απάντηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου στη Μόσχα: Ευφάνταστα σενάρια, ψευδείς ειδήσεις, ύβρεις, κατασκευασμένες πληροφορίες
- Προκλητικός ο Π. Μαρινάκης, απειλεί τους αγρότες – Ξορκίζει τις συνελεύσεις, βλέπει κομματικά εγκάθετους στα μπλόκα
- Εξεταστική: Να κατατεθεί η επιστολή παραίτησης των ορκωτών λογιστών του ΟΠΕΚΕΠΕ ζητούν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Πώς θα παίξει ο Άρης στον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται ο Τίμοθι Μπάσφιλντ 3 ημέρες μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης για παιδική κακοποίηση
- Το κρυμμένο εγκεφαλικό σήμα που αποκαλύπτει την Αλτσχάιμερ χρόνια πριν από τη διάγνωση
- Σέρρες: Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου – «Ο άγγελός μου, έφυγε μαρτυρικά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442