Τι και αν κοντεύει τα 44 του; Τι και αν ακούει συνεχώς να τον λένε… παππού και να του αναφέρουν πως ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα γάντια του.
Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεν ακούει κανέναν και συνεχίζει ακάθεκτος. Όχι μόνο συνεχίζει να αγωνίζεται, αλλά δείχνει να βρίσκεται και σε τρομερή κατάσταση, όπως φάνηκε και στην τελευταία αναμέτρηση της Πάρμα.
Μάλιστα, ήταν και ένας εκ των κορυφαίων στη νίκη της Πάρμα με 2-1 κόντρα στην Τσιταντέλα. Διότι, στο 12ο λεπτό, ο «θρύλος» του ιταλικού ποδοσφαίρου κατάφερε να σταματήσει τον Αντονούτσι από τα έντεκα βήματα, κρατώντας το μηδέν σε εκείνο το σημείο της αναμέτρησης.
Ο Ράφα Μπενίτεθ στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν «μέσα» στην διεκδίκηση της πρόκρισης για 70 λεπτά.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως η ομάδα του αντέδρασε τέλεια και πως απολαμβάνει το παιχνίδι.