Μετά το τέλος του ματς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε πως ήταν δίκαιη η επικράτηση των «Ερυθρόλευκων», τονίζοντας πως η ομάδα του έκανε πολλά λάθη στον αγώνα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA:
Για το τι τον ικανοποίησε και τι όχι σήμερα: «Δεν είναι το θέμα να είμαστε ικανοποιημένοι ή όχι, είναι το θέμα να αναλύσουμε ειλικρινά το παιχνίδι, η νίκη του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη αλλά το πρόβλημα είναι πως εμείς τους κάναμε να κερδίσουν το ματς με τα λάθη μας, τους δώσαμε την ευκαιρία με τα λάθη μας να βγουν στο transition. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε 100% στον ΟΣΦΠ, στο δεύτερο, λίγο πολύ και με τις αλλαγές που κάναμε, προσπαθήσαμε για την ισοπαλία αλλά δεν τα καταφέραμε».
Για τους διπλούς αγώνες και το να βρει ισορροπία ο ΠΑΟΚ:
«Εδώ στην Ελλάδα περιμένουμε ένα αποτέλεσμα για να διαλύσουμε μια ομάδα ή να την απογειώσουμε, πρέπει να βρούμε μια ισορροπία, το σημερινό αποτέλεσμα δεν είναι έκπληξη, οι δύο ομάδες έπαιξαν στην Ευρώπη, η μια ομάδα κέρδισε, η άλλη έχασε.
Ο Ολυμπιακός είχε επιπλέον κίνητρο να επανέλθει, να δώσει απαντήσεις, εμείς προερχόμασταν από μια ευρωπαϊκή νίκη, παίκτες μας έλειψαν σήμερα, δεν είχαμε διαθέσιμες επιλογές, θα είμαστε διαφορετικοί όταν έχουμε όλες τις λύσεις, χρησιμοποιήσαμε παίκτες που είχαν θέματα ο Ομάρ έρχεται από τραυματισμό, ο Τέιλορ είχε ενοχλήσεις, είχαμε θέμα με τον Σίντκλεϊ και ενδεχομένως να χάσει ένα διάστημα ξανά λόγω της επιβάρυνσης, το πρωτάθλημα είναι μακρύ, έχουμε πολλούς αγώνες, σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι αλλά το πρωτάθλημα είναι σαν να ξεκινά σήμερα
Στο πρώτο λάθος που κάναμε ενώ βρισκόμασταν σε ισορροπία μας κόστισε, πέσαμε ψυχολογικά οπότε δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε, αυτή ήταν η μεγαλύτερή μου απογοήτευση, με το πρώτο λάθος που κάναμε δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε.
Για τις απουσίες και τις αλλαγές παικτών στην άμυνα αν συμβάλουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει την αμυντική στιβαρότητα που τον χαρακτήριζε προ διετίας:
«Δεν είναι έτσι, κάθε ομάδα έχει τέτοια προβλήματα στον κόσμο όταν χάνει τη μπάλα, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να αντιδράσουμε καλύτερα, δεν έχουμε τα πρόσωπα που θέλουμε διαθέσιμα συνεχώς μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα θέμα του να καταλαβαίνουμε τι πρέπει να κάνουμε και να έχουμε καλύτερο συγχρονισμό μεταξύ των αμυντικών».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.