Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαυροπάνος έδωσε τον βαθμό στην Στουτγκάρδη (1-1)

Ο Μαυροπάνος έδωσε τον βαθμό στην Στουτγκάρδη (1-1)

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με την Γκλάντμπαχ, όμως το γκολ του Έλληνα αμυντικού δεν έφτανε για την ομάδα του, μένοντας στο 1-1.

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ήρθε η Στουτγκάρδη απέναντι στην Μπορούσια Γκλάντμπαχ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Bundesliga, με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ με σουτ από τα 25 μέτρα, ωστόσο δεν έφτασε για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Μαυροπάνο, ο Χόφμαν ισοφάρισε πριν το ημίχρονο, ωστόσο η ομάδα του Άντι Χιούτερ δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης.

Η Στουτγκάρδη ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα κόντρα στην Γκλάντμπαχ, ευτυχώντας να ανοίξει το σκορ στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, χάρη σε ένα απίστευτο γκολ του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου από τα 25 μέτρα.

Ο Ελληνας αμυντικός πήρε μέτρα, δέχθηκε την πάσα του Μαρμούς και με μια «βολίδα» έκανε το 0-1. Ωστόσο οι γηπεδούχοι από εκεί και πέρα πίεσαν πολύ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αυτό μέχρι το 42′ όπου Χόφμαν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Στουτγκάρδη ισορρόπησε κάπως την κατάσταση, όμως δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους προς την εστία του Γιαν Ζόμερ, σε αντίθεση με την Γκλάντμπαχ που είχε κάποιες ευκαιρίες να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το 1-1 να μένει ως το τελικό σκορ.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024