Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες - Απρόβλεπτο το τέλος της σειράς - Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες – Απρόβλεπτο το τέλος της σειράς – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δύσκολες στιγμές περιμένουν το Διαφάνι.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια των Άγρων Μελισσών. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1, που επέστρεψε αυτήν την εβδομάδα με τον τρίτο κύκλο, φέτος μας μεταφέρει στο 1967 και στις δύσκολες ημέρες της δικτατορίας.

Οι κάτοικοι του Διαφανίου μπαίνουν σε περιπέτειες και κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον. Ο Λάμπρος μετατρέπεται σε φυγάς και οι αδερφές Σταμίρη ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον βοηθήσουν.

Σε περιπέτειες όμως μπαίνουν και τα αδέρφια Σεβαστού, τα οποία για ακόμα μια φορά θα έχουν «απέναντι» τον πατέρα τους, Δούκα. Όσο για τον Ακύλα, ετοιμάζει το «παιχνίδι» του με τους δικούς του όρους, που δεν θα αρέσουν σε κανέναν.

Πότε όμως θα ολοκληρωθεί η σειρά;

Αυτός ο κύκλος, όπως όλα δείχνουν, θα φέρει και το οριστικό και απρόβλεπτο τέλος της ιστορίας. Σύμφωνα με το tvnea.com, οι Άγριες Μέλισσες θα ολολκηρωθούν στις αρχές του καλοκαιρού του 2022.

Η σειρά δεν θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, παρά τις φήμες που θέλουν το βιβλίο «Άγριες Μέλισσες: Το Πρώτο Πέταγμα» να μεταφέρετε στις οθόνες μας.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στο μεταξύ, στο αποψινό (29/9) επεισόδιο, η Ελένη και οι αδελφές της ταράζονται από την απρόσμενη επίσκεψη του Ακύλα. Επείγει, όμως, να βρουν τρόπο να βοηθήσουν τον Λάμπρο. Ο Ζάχος λέει στην Ελένη ότι ο Λάμπρος πρέπει να παραδοθεί.

Θα καταφέρει να την πείσει ο πρώην αγαπημένος της; Ο Ακύλας με τον Καλογερά ψάχνουν επενδυτές για να προχωρήσουν το σχέδιο του αεροδρομίου και βάζουν στο στόχαστρο τον Δούκα.

Ο Κωνσταντής αναγκάζεται να πάει στο Διαφάνι και, μετά από πολύ καιρό, συναντά τη Δρόσω. Πώς θα αντιδράσουν στην πρώτη τους συνάντηση; Ο Τόλλιας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη όταν τον επισκέπτεται ο μεγάλος γιος του, ο Θανάσης.

Όλο το χωριό είναι συγκρατημένο με τον ερχομό του Ζάχου, καθώς γνωρίζουν πως είναι ένας από τους πραξικοπηματίες. Και ο Ταξίαρχος Σκαφάς αμφιβάλει για τον Ταγματάρχη. Εκείνος, όμως, τι κρύβει στην καρδιά του;

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024