Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Η πρώτη ερωτική σκηνή και η σχέση με τους συνεργάτες της

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Η πρώτη ερωτική σκηνή και η σχέση με τους συνεργάτες της

«Ντρεπόμουν πάρα πολύ μη με δουν, μη φανεί κάτι και είχα ζητήσει να βγει το μισό συνεργείο έξω», λέει η ηθοποιός.

Την γνωρίσαμε από τον ρόλο της Μυρσίνης στη σειρά «Η Ζωή εν Τάφω» και την αγαπήσαμε ως Θεοδοσία Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες». Φέτος τη θαυμάζουμε στον «Σασμό», όπου υποδύεται την Αργυρώ Βρουλάκη. Ο λόγος για την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η ηθοποιός που -εκτός από την τηλεόραση- έχει σημειώσει τη δική της πορεία και στο θέατρο, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σχέσεις με τους συνεργάτες της αλλά και στην πρώτη της ερωτική σκηνή.

Σου αρέσει να χτίζεις πρώτα μια σχέση με τους συνεργάτες σου;

«Αυτό είναι το ιδανικό. Και γι’ αυτό τώρα στον Σασμό ξεκινήσαμε να γυρίζουμε σκηνές από μεταγενέστερα επεισόδια, ώστε να αποκτήσουμε μια οικειότητα και τα πρώτα επεισόδια να είναι πιο δυνατά.

Να φτιαχτεί η σχέση μεταξύ μας δηλαδή. Βοηθάει πολύ να γνωρίζεις τους συμπρωταγωνιστές σου, γιατί η δουλειά του ηθοποιού έχει να κάνει πολύ με την ανθρώπινη επαφή.

Πιανόμαστε, φιλιόμαστε, υπάρχουν ερωτικές σκηνές, και αυτό είναι περίεργο να συμβαίνει με έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις καθόλου. Από την άλλη, όμως, μου είναι πολύ δύσκολο να κάνω ερωτική σκηνή με έναν φίλο. Εκεί μπαίνει και λίγο η ντροπή».

Σε δυσκολεύουν γενικά οι ερωτικές σκηνές;

«Όταν γύρισα την πρώτη μου ερωτική σκηνή, στην ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης», ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ντρεπόμουν πάρα πολύ μη με δουν, μη φανεί κάτι και είχα ζητήσει να βγει το μισό συνεργείο έξω.

Με τα χρόνια όμως και αυτό λύνεται γιατί καταλαβαίνεις ότι είναι δουλειά και ότι είναι το ίδιο με το να κάνεις έναν τσακωμό, για παράδειγμα. Μπαίνεις τελείως στο ρόλο».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024