Στα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης θα βλέπουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας στην Basket League, καθώς η ΕΡΤ εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Πειραιωτών.
Οι Ερυθρόλευκοι το τελευταίο διάστημα βρισκόντουσαν σε συζητήσεις και με τη NOVA, αλλά τελικά «έκλεισαν» στην ΕΡΤ.
Ο σύλλογος του μεγάλου λιμανιού αποδέχθηκε την πρόταση που του είχε κάνει η ΕΡΤ και οι αγώνες των Πειραιωτών στην Basket League θα μεταδίδονται από ελεύθερο κανάλι και συγκεκριμένα από τη δημόσια τηλεόραση.
Ως εκ τούτου το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με την ΑΕΚ θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ, όπως και όλα τα ματς του Ολυμπιακού στην Basket League.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από τους οπαδούς του ΟΦΗ, καθώς από την Τρίτη (24/3) έχουν φύγει παραπάνω από 4.200 εισιτήρια, μαζί με τα τρία τσάρτερ.
Με υπουργική απόφαση του Γιάννη Βρούτση ο πρόεδρος θα αμείβεται με 400 ευρώ ανά συνεδρίαση και μέχρι 12 τον μήνα. Διαβάστε για τον αναπληρωτή πρόεδρο και για τα μέλη