Λιόλιος – «Έχει υπάρξει επαφή με τον Ιτούδη, είμαι αισιόδοξος»
Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανέφερε στη συνέντευξη τύπου πως έχει υπάρξει επικοινωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας και πιστεύει πως η κατάληξη θα είναι θετική.
Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιβεβαίωσε τις επαφές που υπάρχουν με τον Δημήτρη Ιτούδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας και ελπίζει πως στο τέλος ο Έλληνας τεχνικός θα κοουτσάρει στο Ευρωμπάσκετ του 2022.
«Η πρόταση και η θέλησή μου που θα ζητήσω από το Δ. Έχει ήδη υπάρξει επικοινωνία με την ΤΣΣΚΑ, είναι να είναι ο κύριος Ιτούδης. Έχουν γίνει οι σωστές διαδικασίες, ελπίζω να κατανοήσουν όλες οι πλευρές πόσο σημαντική θα ήταν αυτή η κίνηση. Είμαι αισιόδοξος προς αυτή την κατεύθυνση. Ως ΕΟΚ, είμαι υπέρ της ένωσης. Αυτό θα επιδιώξουμε. Όσον αφορά τα παράθυρα. Οι ομάδες της Ευρωλίγκας δεν αφήνουν τους προπονητές τους να κοουτσάρουν στα παράθυρα. Έτσι, λοιπόν μέχρι να κλείσει το θέμα του Ιτούδη… Η Εθνική δεν χωρίζεται σε ομάδα παραθύρων κλπ. Το ποιος θα αναλάβει προπονητής, θα προέλθει από διάλογο μεταξύ μελών Δ.Σ. και του ομοσπονδιακού προπονητή που θα κοουτσάρει στο Ευρωμπάσκετ. Η Εθνική είναι μια ολότητα και μια συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
LIVE: Παναθηναϊκός – Περιστέρι Betsson. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Περιστέρι Betsson για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
LIVE: Λεβαδειακός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – Βόλος για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ικανοποιημένος με την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί της Καρδίτσας δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να τονίζει ότι είναι χρέος της ομάδας προς στον κόσμο της το να παίζει καλό μπάσκετ.
Κανένα πρόβλημα δεν έχει στη Γ' Εθνική ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να σαρώνουν με 10-0 και τον Πυθαγόρα Περάματος στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.