Με γκολ των Τικίνιο (7’) και Αγκιμπού Καμαρά (23’) ο Ολυμπιακός επικράτησε στην Τρίπολη του Αστέρα με 2-0 για την 4η αγωνιστική της Superleague.
Μια νίκη με την οποία οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 10 πόντους και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνς γνώρισε την αποθέωση, με τους οπαδούς της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να φωνάζουν το όνομα του Πορτογάλου προπονητή. Στο flash interview του Ιβηρα τεχνικού, ακούγονται καθαρά οι οπαδοί των Πειραιωτών να αποθεώνουν τον 51χρονο κόουτς, την ώρα που κάνει δηλώσεις στο συνδρομητικό.
Στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα ακούγεται ρυθμικά το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να αποθεώνει τον Πέδρο Μαρτίνς και κατά την αποχώρηση της πειραϊκής ομάδας από το «Θ. Κολοκοτρώνης».
Πολλοί «ερυθρόλευκοι» οπαδοί βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και αποθέωσαν τους παίκτες και τον Πορτογάλο τεχνικό, αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους, αλλά και την εμπιστοσύνη τους στον Ιβηρα προπονητή, που για μια ακόμα χρονιά έχει την ομάδα στην κορυφή!
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το απόγευμα της Πέμπτης (26/2) η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, ενώ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Γρηγορίου.
Μεγάλη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027. Μέσα ο Παπανικολάου, ποιοι τέθηκαν εκτός.
LIVE: Φιορεντίνα – Γιαγκελόνια. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Γιαγκελόνια για τα νοκ-άουτ play offs του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.