Τρίποντο πριν τον Ολυμπιακό για την Φενερμπαχτσέ, με την ομάδα του Βίτορ Περέιρα λίγες ημέρες πριν τη μάχη με τους Πειραιώτες (30/9), να επικρατεί εκτός έδρας της Χαταϊσπόρ με 2-1 για την 7η αγωνιστική και να ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 πόντους.
Το συγκρότημα του Περέιρα τα βρήκε… σκούρα στο «Antakya Atatürk Stadyumu», αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17’ με τον Ρόσι (17’), ενώ δώδεκα λεπτά αργότερα έκαναν το 2-0 με τον Νόβακ. Μάλιστα και τα δύο γκολ τα έφτιαξε ο Βαλένσια. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 70’ μείωσαν σε 2-1 με τον Σεντ-Λουίς, αλλά στο τελευταίο 20άλεπτο δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.
Οσον αφορά στον Δημήτρη Πέλκα, ο Έλληνας μέσος μπήκε ως αλλαγή στο 86’ στη θέση του Ρόσι.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.