Τρίποντο πριν τον Ολυμπιακό για την Φενερμπαχτσέ, με την ομάδα του Βίτορ Περέιρα λίγες ημέρες πριν τη μάχη με τους Πειραιώτες (30/9), να επικρατεί εκτός έδρας της Χαταϊσπόρ με 2-1 για την 7η αγωνιστική και να ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 πόντους.
Το συγκρότημα του Περέιρα τα βρήκε… σκούρα στο «Antakya Atatürk Stadyumu», αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17’ με τον Ρόσι (17’), ενώ δώδεκα λεπτά αργότερα έκαναν το 2-0 με τον Νόβακ. Μάλιστα και τα δύο γκολ τα έφτιαξε ο Βαλένσια. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 70’ μείωσαν σε 2-1 με τον Σεντ-Λουίς, αλλά στο τελευταίο 20άλεπτο δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.
Οσον αφορά στον Δημήτρη Πέλκα, ο Έλληνας μέσος μπήκε ως αλλαγή στο 86’ στη θέση του Ρόσι.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από τους οπαδούς του ΟΦΗ, καθώς από την Τρίτη (24/3) έχουν φύγει παραπάνω από 4.200 εισιτήρια, μαζί με τα τρία τσάρτερ.
Με υπουργική απόφαση του Γιάννη Βρούτση ο πρόεδρος θα αμείβεται με 400 ευρώ ανά συνεδρίαση και μέχρι 12 τον μήνα. Διαβάστε για τον αναπληρωτή πρόεδρο και για τα μέλη