Αγκιμπού Καμαρά – «Ξέρω την σημασία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό»
Ο Αφρικανός, που σκόραρε στο παιχνίδι με τον Αστέρα, μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και έδωσε το σύνθημα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην Τρίπολη του Αστέρα με 2-0 για την 4η αγωνιστική της Superleague, με τον Αγκιμπού Καμαρά να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα των Πειραιωτών.
Ο Αφρικανός μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε για τη νίκη στην Τρίπολη και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. «Ξέρω πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε πνευματικά και σωματικά», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ο Αγκιμπού Καμαρά είπε μεταξύ άλλων στη NOVA για:
Την εικόνα του και τα ματς με Παναθηναϊκό: «Ο προπονητής ξέρει πως είμαι ένας παίκτης που θα τον σεβαστεί και θα προσπαθήσω να κάνει πράξη ότι μου ζητά.
Ξέρω πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε πνευματικά και σωματικά για αυτό».
Το εάν έχει όνειρο να πάρει μεγάλη μεταγραφή όπως ο Τσιμίκας: «Δεν ξέρω που έχουν πάει οι παίκτες που ήταν εδώ. Εγώ είμαι επικεντρωμένος εδώ στον Ολυμπιακό».
Το τι του αρέσει στην Ελλάδα και το τι όχι: «Μου αρέσουν όλα. Νιώθω πολύ καλά. Δεν υπάρχει κάτι που να μην πηγαίνει καλά. Όλοι μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι το παιδί τους».
Το ποιος τον προστατεύει πιο πολύ και τον Μαντί Καμαρά: «Ναι. Όλοι με προστατεύουν και με προσέχουν. Όλοι με έχουν προστατευόμενό τους. Ο Μαντί είναι αδερφός μου. Ανταλλάζουμε συμβουλές και ιδέες».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από τους οπαδούς του ΟΦΗ, καθώς από την Τρίτη (24/3) έχουν φύγει παραπάνω από 4.200 εισιτήρια, μαζί με τα τρία τσάρτερ.
Με υπουργική απόφαση του Γιάννη Βρούτση ο πρόεδρος θα αμείβεται με 400 ευρώ ανά συνεδρίαση και μέχρι 12 τον μήνα. Διαβάστε για τον αναπληρωτή πρόεδρο και για τα μέλη