Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν προσπάθησε να κάνει δικό της τον Ενγκολό Κάντε, ωστόσο η Τσέλσι δεν μπήκε καν σε διαπραγματεύσεις.
Την πόρτα της Τσέλσι για την περίπτωση του Ενγκολό Κάντε, χτύπησε το περασμένο καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γαλλία, η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας θέλησε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» και να αποκτήσει τον Ενγκολό Κάντε από την Τσέλσι.
Ωστόσο, οι «μπλε» απάντησαν αρνητικά και δεν θέλησαν καν να μπουν σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Κελαϊφί, η οποία άφησε γρήγορα την υπόθεση, αποδεχόμενη την ήττα της. Αυτή τη στιγμή, η Τσέλσι όχι μόνο δεν θα αφήσει τον Καντέ να αποχωρήσει, αλλά φέρεται να βρίσκεται και πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.