Άρης – Μέσα ο Γκαρσία, εκτός Χαϊροβιτς και Μπεναλουάν
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός τον Βόσνιο μεσοεπιθετικό και τον Γαλλοτυνήσιο αμυντικό.
Ο Ματέο Γκαρσία κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αντίθετα, ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός για λόγους τακτικής τους Χαϊροβιτς και Μπεναλουάν.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (22/09) στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Denis Cesar De Matos, Cuesta, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Iturbe, Kamara, Fabiano Leismann, Brabec, Mancini, Ndiaye, Bertoglio, Lucas Sasha, Jeggo, Matilla, Mohanad Ali, Sundgren, Ganea, Δεληζήσης, Μάνος».
'Ανθρακες ο... θησαυρός: Έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή εντυπώσεων για τα αυτονόητα που επιβάλλει η UEFA στην ΕΠΟ λόγω της σύμβασης διαιτησίας, η οποία είναι σε ισχύ εδώ και πολλά χρόνια
Αν και έχασε το πρώτο σετ από την σπουδαία Ίγκα Σβιάτεκ (Νο2 στον κόσμο), η Μαρία Σάκκαρη έκανε μεγάλη ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Ντόχα για 3η φορά στην καριέρα της.
Από την Τετάρτη (11/2) ο Παναθηναϊκός επέστρεψε δυνατά για την απόκτηση του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και την Πέμπτη (12/2) κατάφερε να τον επίσημα δικό του για τα επόμενα 2,5 χρόνια.