Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-1 σετ την Μπιάνκα Αντρέεσκου και προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open, όπου θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα.
Μετά το τέλος του ματς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε για τη νίκη της, εμφανώς συγκινημένη, ενώ υπογράμμισε πως είναι «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τη νίκη της επί της Αντρέεσκου μετά το Μαϊάμι: «Ήμουν προετοιμασμένη για ένα τάι μπρέικ στο 3ο σετ. Το είχα πει και στον προπονητή μου. Από τη στιγμή που ήρθε πιο εύκολα, μου κάνει. Λατρεύω αυτό το κορτ. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Παίζω και με το κοινό. Ήταν τόσο καλό και για τις δυο μας. Συγγνώμη για τη συγκίνησή μου».
Για το πώς κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι: «Ήξερα ότι έχασα το 1ο γιατί έκανα κάποια πράγματα λάθος. Δεν ήμουν πολύ γενναία. Ήθελα πραγματικά να κερδίσω. Συγγνώμη, δυσκολεύομαι να μιλήσω. Ήθελα τόσο πολύ να κερδίσω και τα έδωσα όλα».
Για τα προβλήματα τραυματισμού που είχε η αντίπαλός της: «Έλεγα στον εαυτό μου να επικεντρωθώ στη δική μου απόδοση, επειδή είναι δύσκολο να παίζεις με τραυματισμένο αντίπαλο. Προσπάθησα να επικεντρωθώ στο παιχνίδι μου και να κυνηγήσω τις μπάλες. Είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να παίζω σε βραδινό πρόγραμμα στο τουρνουά».
Για την παρουσία της μητέρας της, Αγγελική Κανελλοπούλου, στις εξέδρες: «Είναι πρώην αθλήτρια. Είναι πιο αγχωμένη, από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο στις εξέδρες. Ποτέ δεν κοιτάει το κορτ, ίσως μερικές φορές να προσεύχεται. Είναι εδώ και οι αδερφές μου. Και οι δύο».
Για τον κόσμο που έμεινε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα: «Πριν σας πω ευχαριστώ, ελπίζω να μην έχετε μείνει μέχρι αργά και να αργήσετε στη δουλειά σας και να είμαι εγώ ο λόγος. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Τα λέμε σε δύο μέρες».
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κάνει μυθικά πράγματα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου – Ρεκόρ καριέρας σε πόντους με την ερυθρόλευκη» φανέλα από τον ομογενή γκαρντ
LIVE: Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης για τη 17η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
Με απίθανο σόου του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος σταμάτησε στους 41 πόντους, ο Ολυμπιακός καθάρισε τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ και έκανε το 11/11 στο πρωτάθλημα στο ντεμπούτο του Μόντε Μόρις.
Live streaming: Παναργειακός – Ολυμπιακός Β’. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 15:00 την αναμέτρηση Παναργειακός – Ολυμπιακός Β’ για τη 15η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.