Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες σε Ελλάδα και Κύπρο και την περασμένη σεζόν έμεινε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια στο Ιράν. Ο δημοφιλής ηθοποιός μας ενημερώνει για τις δραστηριότητες του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος μοιράστηκε και μία ευτυχισμένη στιγμή απόψε αφού όπως μας αποκάλυψε έγινε νονός.
Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφίες σε stories.
Στα επαγγελματικά του το προηγούμενο διάστημα, υποδύθηκε τον Βυζαντινό αυτοκράτορα Φωκά, σε μια μεγάλη διεθνή παραγωγή, που πραγματεύεται τη ζωή του Σαλμάν. Όπως είχε πει ο ίδιος στην Realnews: «Είναι μια τεράστια παραγωγή, που θα ολοκληρωθεί σε περίπου πέντε χρόνια και θα είναι σε συνέχειες», είχε εξηγήσει στη Realnews ο ηθοποιός, ο οποίος λόγω του ρόλου του άλλαξε την εμφάνισή του. Με μακριά γένια και μαλλιά, έχει πλέον μια εικόνα που δεν τον είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, σύμφωνα με το ΟΚmag
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας