Σε αναμμένα κάρβουνα στον Ιωνικό αλλά και στην ΑΕΚ, με τον Θεοδόση Μαχαίρα.
Ο Έλληνας εξτρέμ που αγωνίζεται ως δανεικός από την Ένωση στην ομάδα της Νεάπολης τραυματίστηκε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι στο γόνατο, κόντρα στον Πανιώνιο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 65ο λεπτό.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική το πρωί της Δευτέρας (30/8) ώστε να διαπιστωθεί ο μέγεθος του προβλήματος για τον νεαρό εξτρέμ, με τους ανθρώπους του Ιωνικού αλλά και της ΑΕΚ να ελπίζουν να μην έχει κάτι σοβαρό.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Μάνσα μέσα από την Ρίο Άβε παίρνει αυτό ακριβώς που χρειαζόταν, έχοντας έτσι την ευκαιρία το καλοκαίρι να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για τον Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.