Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι κι επίσημα ο Ραμόν – Πασκάλ Λούντκβιστ. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σουηδού μέσου με τη μορφή δανεισμού από την Γκρόνιγκεν, με τον 24χρονο άσο να τίθεται άμεσα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την ολλανδική Χρόνινγκεν του Σουηδού μέσου Ραμόν – Πασκάλ Λούντκβιστ.
Το μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού γεννήθηκε στις 10 Μαΐου 1997 στο Άλγκουστρουμ της Σουηδίας και έχει ρίζες από τη Νικαράγουα. Ποδοσφαιρικά ο Λούντκβιστ ξεκίνησε στην Κάλμαρ και στα 16 του εντοπίστηκε από τους σκάουτς της Αϊντχόφεν. Στα 19 του έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της PSV και για 2,5 χρόνια ήταν μόνιμα ανάμεσα σε πρώτη ομάδα και ομάδα νέων. Τον Ιανουάριο του 2019 μετακόμισε στη Μπρέντα όπου πήρε άμεσα φανέλα βασικού. Έξι μήνες αργότερα η Χρόνινγκεν επένδυσε σε αυτόν και δεν έχασε. Εξελίχθηκε σε μόνιμο στέλεχός της την επόμενη διετία.
Έχει χριστεί διεθνής σε Κ17 και Κ19 της Σουηδίας.
Καλωσορίζουμε τον Ραμόν – Πασκάλ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League