Η Μάντσεστερ Σίτι δεν εγκαταλείπει την υπόθεση του Χάρι Κέιν. Οι πρωταθλητές μετά την απομάκρυνση του Αγουέρο έχουν θέσει ως πρώτο στόχο την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας.
Παρά το γεγονός ότι η Τότεναμ έχει αρνηθεί την πρόταση της Σίτι η ομάδα του Γκουαρντιόλα αναμένεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αγγλίας.
Ο Ισπανός τεχνικός θέλει διακαώς να έρθει στο Μάντσεστερ ο Κέιν και οι πιέσεις μπορεί να αποδώσουν καρπούς, καθώς όπως δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ Νούνο Εσπιίτο, ο Κέιν δεν θα χρησιμοποιηθεί στο ευρωπαϊκό παιχνίδι των Πετεινών.
Η ΕΠΟ θέλει να οργανώσει τους ρέφερι σε ένωση εν ενεργεία διαιτητών, όμως πρέπει να αλλάξει ο νόμος και για αυτό ζήτησε τη μεσολάβηση της UEFA στο υπουργείο αθλητισμού
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.