Ο Γιώργος Γιακουμάκης ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από τη Φένλο και η Σέλτικ φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του.
Σύμφωνα με την «Daily Record», ο σύλλογος της Σκωτίας έχει ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή επιθετικού, που την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος.
«Ο Άντζι Ποστέκογλου έχει κεντρικό ρόλο στη διεκδίκηση του 26χρονου, καλώντας προσωπικά ο ίδιος τον επιθετικό για να του εξηγήσει το πλάνο του για αυτόν. Το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στα τρία εκατ. ευρώ και αναμένεται να είναι αρκετό για αποκτήσει τον Γιακουμάκη από τη Φένλο, που υποβιβάστηκε παρά τα 26 γκολ που πέτυχε σε 30 εμφανίσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το ενλόγω ρεπορτάζ.
«Ακόμα πιστεύουμε ότι ο Γιακουμάκης θα πωληθεί για το ποσό του θέλουμε. Ήδη οι κλήσεις που έχουμε, αυξάνονται όσο περνούν οι μέρες», είπε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής, Σταν Βαλκξ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σπουδαίες αναμετρήσεις προέκυψαν στους «16» του Champions League, με το Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. - Τα «ζευγάρια» και όλο το μονομάτι ως τον τελικό.
Παροξυσμός για τον Μέσι στο Πουέρτο Ρίκο, σε φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την τοπική Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε - «Ντου» φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσουν τον θρύλο της μπάλας.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί τις Φενέρ και Έφες στην Σερβία, ενώ η Χάποελ θα παίξει το ματς με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στη Σόφια, όπως ανακοίνωσε η Euroleague