Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο Διαφάνι για την επιστροφή των «Άγριων Μελισσών». Η επιτυχημένη σειρά εποχής θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο με τρίτο κύκλο και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.

Πριν από λίγες ημέρες ο σκηνοθέτης, ο Λευτέρης Χαρίτος, είπε το πρώτο «πάµε» και όλο το καστ βρέθηκε στα πλατό για της λήψεις των καινούριων επεισοδίων.

Αυτός ο κύκλος σίγουρα θα είναι διαφορετικός από τους δύο προηγούμενους, αλλά και µε περισσότερες ανατροπές, με νέες ιστορίες και νέα πρόσωπα. Σύμφωνα με το περιοδικό «TV O’ Clock», ο Ακύλας θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα, ενώ νέοι ηθοποιοί «εισβάλλουν» στο Διαφάνι.

Η Χούντα και οι αλλαγές στο χωριό:

Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί ακόµη µία φορά. Το χωριό, αλλά και όλη η Ελλάδα, ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή περίοδο. Κι ενώ κανείς δεν θα προλάβει να καταλάβει καλά καλά τι συμβαίνει, ο Ακύλας Μεγαρίτης, όπως ήδη σας έχουμε ενηµερώσει, θα εγκατασταθεί µόνιµα στο ∆ιαφάνι. Ο Ακύλας, εκτός από φίλος της χούντας και πιστός υποστηρικτής της δικτατορίας, είναι και ο αδελφός του Αχιλλέα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από το όπλο του Μιλτιάδη, όταν προσπάθησε να σκοτώσει τις αδελφές Σταµίρη.

Ο Ακύλας, σύµφωνα µε τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαµε, θα θελήσει να εκδικηθεί µε τον πιο σκληρό τρόπο για τον θάνατο του αδελφού του. Φυσικά, στο στόχαστρό του θα µπουν οι αδελφές Σταµίρη εξαιτίας των οποίων έχασε ο Αχιλλέας τη ζωή του, ενώ υπεύθυνο για τον θάνατό του θεωρεί τον Μιλτιάδη. Έτσι, στόχος του είναι να τιμωρήσει τον Λάµπρο.

Τα νέα πρόσωπα:

Εκτός από τον Αιµίλιο Χειλάκη, που θα υποδυθεί τον Ακύλα, πρόκειται να δούµε τον Νίκο Κουρή, στον ρόλο του Ζάχου. Ο τελευταίος θα διεκδικήσει την Ελένη, καθώς στο παρελθόν ήταν ερωτευµένος µαζί της. Ακόµη, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θα υποδύεται τον εκδότη µίας εφηµερίδας. Τέλος, η Μαρκέλλα Γιαννάτου θα κρατήσει τον ρόλο της γυναίκας του Ακύλα, ενώ τα δύο παιδιά τους θα υποδυθούν η Στέλλα Ψαρουδάκη και ο Δηµήτρης Τσικλής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο