Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ο Ακύλας Μεγαρίτης, τον οποίο υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης στις Άγριες Μέλισσες, δεν φτάνει μόνος του στο Διαφάνι, αλλά με τη σύζυγό του Ζωή. Οι δυο τους θα στήσουν το καινούργιο τους σπιτικό στο αρχοντικό των Σεβαστών, το οποίο έχει ερημώσει από τότε που έφυγαν ο Δούκας, η Μυρσίνη και τα παιδιά τους.
Εκείνος θα δείξει από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις του. Από τη μία, θα κυνηγήσει, στις Άγριες Μέλισσες, ανελέητα όσους αντιτίθενται στο χουντικό καθεστώς, ενώ, από την άλλη, θα πάρει εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού του, Αχιλλέα.
Η Ζωή κρύβει επίσης ένα σκοτεινό παρελθόν, το οποίο δεν γνωρίζει κανείς, αντίθετα με εκείνη που γνωρίζει πολλά και για πολλούς. Πρόκειται για ένα πρόσωπο-κλειδί που αναμένεται να δρομολογήσει πολλές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και μάλιστα παρασκηνιακές, αφού ακόμη και στον γάμο της με τον Ακύλα τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!