Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αιμίλιος Χειλάκης για Άγριες Μέλισσες: «Θα είμαι ένας κακός που θα γεννήσει ερωτήσεις»

Αιμίλιος Χειλάκης για Άγριες Μέλισσες: «Θα είμαι ένας κακός που θα γεννήσει ερωτήσεις»

Η επιστροφή του ηθοποιού στην τηλεόραση δεν θα μπορούσε να συμβεί για καλύτερο λόγο

Οι «Άγριες Μέλισσες», που με το πρώτο τους πέταγμα άλλαξαν το τηλεοπτικό τοπίο, έκλεισαν χθες τον δεύτερο κύκλο τους με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης.

Οι «Άγριες Μέλισσες», που με το πρώτο τους πέταγμα άλλαξαν το τηλεοπτικό τοπίο, έκλεισαν το βράδυ της Πέμπτης (3/6) τον δεύτερο κύκλο τους με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης, από την πρώτη ημέρα προβολής τους, με 40,4%, στο δυναμικό κοινό 18-54 και 28,6 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Στις γυναίκες, η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο, αγγίζοντας σε επιμέρους κοινό ποσοστό 66,2% (Γ18-24), ενώ και στους άνδρες η δυναμική της σειράς ήταν εντυπωσιακή, φτάνοντας το 37,2% (Α25-44). Αξίζει να σημειωθεί ότι το χθεσινό επεισόδιο το παρακολούθησαν σχεδόν 2.000.000 τηλεθεατές, στο σύνολο του κοινού.

Οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν η νούμερο ένα σειρά και της φετινής σεζόν. Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 συζητήθηκε, για άλλη μια χρονιά, όσο καμία άλλη και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, διαγράφοντας μια εντυπωσιακή πορεία προς την κορυφή της τηλεθέασης. Από το πρώτο έως το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, οι επιδόσεις που κατέγραψε σε όλα τα κοινά ήταν ιδιαιτέρως υψηλές.

Παράλληλα, οι δημιουργοί της, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, ήδη εργάζονται πυρετωδώς για τον τρίτο πολυαναμενόμενο κύκλο, που διαδραματίζεται στην εποχή της δικτατορίας, στο Διαφάνι, στη Λάρισα και στην Λέρο. Ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της επόμενης σεζόν, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για τον νέο του ρόλο.

«Πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην τηλεόραση γιατί μπαίνω σε κάτι πολύ ωραίο. Θα κάνω έναν παρακρατικό, έναν εργολάβο της Χούντας. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, έχουν μπει στη Βουλή πριν από 10 χρόνια. Δεν θα κάνω τον κακό που θα είναι ο μπαμπούλας, θα είναι ένας κακός που θα γεννήσει ερωτήσεις γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι έτσι».

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024