Ἀπό τις Εκδόσεις Θεοδόση Αγγ. Παπαδημητρόπουλουκυκλοφορεί η ποιητική συλλογή της Ζωής Τόλη: Πέλαγος ἀπροσπέλαστο. Τα ελευθερόστιχα ποιήματα του βιβλίου καλύπτουν ευρεία θεματολογία:
Από ζητήματα ὑπαρξιακά, έως τα προβλήματα των συγχρόνων προσωπικών σχέσεων κα την κατάσταση στο διεθνές, καθώς και ελληνικό πολιτικό τοπίο.
Πελάγη απροσπέλαστα/οι ευχές του ποντοπόρου μέλλοντος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και εργάστηκε σε δημόσια Λύκεια της Αθήνας για 28 χρόνια με ειδικότητα στην Λογοτεχνία.
Μετεκπαιδεύτηκε για ένα χρόνο στη Σ.Ε.Λ.Μ.Ε. Αθηνών και παρακολούθησε τρίμηνο σεμινάριο λογοτεχνίας του 19ου αιώνα στη Σορβόννη. Το 1996 εξέδωσε μαζί με μαθητές του Λυκείου της Νέας Ερυθραίας το βιβλίο-έντυπο με τίτλο «Ξένες Λέξεις, Δάνεια στην Ελληνική».
Κριτικές της για τον κινηματογράφο και το θέατρο δημοσιεύτηκαν στη στήλη των αναγνωστών της Ελευθεροτυπίας.
Από το φθινόπωρο του 2016 γράφει κριτικές θεάτρου στο enetpress.gr, ενώ το Μάιο του 2017 ξεκίνησε τη συνεργασία της με το πολιτιστικό μαγκαζίνο CultureNow.gr.
Αγαπά το θέατρο, τον κινηματογράφο, την ποίηση και την ψυχολογία.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας