Τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν των «Άγριων Μελισσών» έχουν ξεκινήσει και οι τηλεθεατές αδημονούν για τα νέα επεισόδια. Η Μελίνα Τσαμπάνη, η σεναριογράφος της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 αλλά και του «Σιωπηλού Δρόμου» του MEGA, μίλησε για το τι θα γίνει στο Διαφάνι από τον Σεπτέμβρη και έκανε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

«Στις Άγριες Μέλισσες, στη συνέχειά τους, πηγαίνουμε χρονικά στην περίοδο της δικτατορίας. Αυτό θα πω μόνο. Τα υπόλοιπα σύντομα επί της οθόνης. Πάντως, τα όσα γράφονται γύρω από τις εξελίξεις στα περιοδικά και τις ιστοσελίδες είναι σε μεγάλο βαθμό πολύ μακριά από το τι θα παρουσιάσουμε», είπε στο ΒΗΜΑgazino.

Για το βιβλίο «Άγριες Μέλισσες που κυκλοφόρησε πριν από μερικό καιρό, αναφέρει:

«Το βιβλίο είναι η ιστορία των δύο οικογενειών πριν από τη σειρά. Αποτελείται από ιστορίες που έχουμε ακούσει στα επεισόδια και από καινούριες, από τις οποίες άλλες θα επηρεάσουν το τι πρόκειται να συμβεί στην τηλεοπτική μυθοπλασία και άλλες όχι. Όσο γραφόταν βρήκαμε κομμάτια πολύ ενδιαφέροντα που θα μπορούσαμε να τα εντάξουμε και στη συνέχεια. Λειτούργησαν κάπως σαν συγκοινωνούντα δοχεία».

Οι «Άγριες Μέλισσες» και ο «Σιωπηλός Δρόμος»»είναι οι δύο επιτυχημένες σειρές που η Μελίνα Τσαμπάνη έχει συν-δημιουργήσει με τον σύζυγό της Πέτρο Καλκόβαλη. Μάλιστα η σεναριογράφος αποκαλύπτει πως στόχος τους είναι η σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» να πουληθεί στο εξωτερικό. «Το να πουληθεί η σειρά στο εξωτερικό δεν ήταν κίνητρο, ήταν όμως και είναι ακόμα ένας φιλόδοξος στόχος. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον», καταλήγει η ίδια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο