Καλά είναι τα νέα για την Ελληνική Ολυμπιακή αποστολή, καθώς ο ιστιοπλόος που είχε βρεθεί θετικός στον κοροναϊό θα συμμετέχει κανονικά στους Αγώνες του Τόκιο. Φυσικά για λόγους ιατρικού απορρήτου το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό.
Όπως ενημέρωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας ολοκλήρωσε την απαραίτητη καραντίνα. Στη συνέχεια έκανε νέες εξετάσεις, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.
Μετά από αυτό, ταξιδεύει κανονικά για το Τόκιο για να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η Ιγκα Σφιόντεκ «πήρε ρεβάνς» από την Μαρία Σάκκαρη και απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη στον γ΄ γύρο του διεθνούς τουρνουά, που διεξάγεται στο Indian Wells των ΗΠΑ.