Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Όλο και πιο κοντά στον γάμο φαίνεται πως πλησιάζει το ζευγάρι.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ. Πριν λίγες μέρες οι δύο σταρ πιάστηκαν στα πράσα να ανταλλάζουν φιλιά σε ρομαντικό δείπνο και σήμερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που τους θέλουν να σκέφτονται τον γάμο.

Συγκεκριμένα, πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στο Hollywood Life: «Η Τζένιφερ έχει προετοιμαστεί για γάμο για αρκετό καιρό, αυτόν που θα γινόταν με τον Άλεξ Ροντρίγκες, και τώρα η σχέση της με τον Μπεν είναι τόσο έντονη που θα έλεγε 1000 % «ναι» αν ο Μπεν της έκανε πρόταση ξανά. Όλοι στον κόσμο της Τζεν και του Μπεν θα ήταν πολύ χαρούμενοι αν αποφάσιζαν να αρραβωνιαστούν και να παντρευτούν. Όλα αυτά θα γίνουν φυσικά, όπως ακριβώς η τωρινή τους σχέση. Είναι ασφαλές να πούμε ότι τα συναισθήματα περί αρραβώνα είναι στην ατμόσφαιρα και θα γίνει όταν είναι να γίνει.

Αλλά ο Μπεν δεν πρόκειται να το κάνει απλώς για να το κάνει ή επειδή το θέλει η οικογένεια Θα γίνει επειδή το θέλουν και οι δύο. Η σχέση τους είναι υπέροχη τώρα, οπότε τη ζουν με τον καλύτερο τρόπο και δεν επιτρέπουν σε περιττά δράματα να εισχωρήσουν. Είναι απασχολημένοι, περνάνε καλά και, όταν συμβεί ένας αρραβώνας, θα είναι την κατάλληλη στιγμή για όλους».

Θυμίζουμε ότι οι δυο τους ήταν ξανά μαζί, 20 χρόνια πριν και τον Δεκέμβριο του 2002 είχαν αρραβωνιαστεί, με τον ηθοποιό να δίνει στην τραγουδίστρια ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 6,1 καρατίων, αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024