Η Ελλάδα εξαρχής ήταν σε μειονεκτική θέση για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurobasket και έψαχνε την υπέρβαση κόντρα στην Ιταλία. Ωστόσο, η ανωτερότητα της αντιπάλου ήταν εμφανής και το συγκρότημα του Βασίλη Μασλαρινού ηττήθηκε με 77-67.
Οι Ιταλίδες κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με διαφορά 17 πόντων, χάρη σε ένα 7-0 λίγο πριν τη λήξη. Αλλά με κάθε τρόπο έδειχναν πως έλεγχαν τον ρυθμό και δεν κινδύνευαν.
Οι Ελληνίδες επιχείρησαν αντεπίθεση στο τρίτο δεκάλεπτο, μείωσαν στο 26’ στο -4 (47-43), αλλά δεν ολοκλήρωσαν την αντεπίθεση τους. Παρόλα αυτά, οι παίκτριες του Μασλαρινού ανέτρεψαν την κατάσταση, προηγήθηκε με 64-63 στο 35’, αλλά δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την ανατροπή. Οι αντίπαλες αντέδρασαν ψύχραιμα και τελικά νίκησαν με 10 πόντους διαφορά.
Τα δεκάλεπτα: 21-13, 41-24, 58-47, 77-67
Στο άλλο παιχνίδι του Β΄ Ομίλου που συμμετέχει η Εθνική Γυναικών η Σερβία επικράτησε με 87-75 του Μαυροβουνίου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.