Το «BHMAGAZINO» και το fashion show του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο
Αφιέρωμα στο πολυσυζητημένο show
Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί όπως πάντα με το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» έχει αφιερώσει το εξώφυλλό του στο πολυσυζητημένο fashion show του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο. Για το διεθνές αυτό γεγονός στον χώρο της μόδας αναμένονται στην Αθήνα σημαντικές προσωπικότητες του πλανήτη. Top models θα ανέβουν στην πασαρέλλα ενώ έχουν προγραμματιστεί φωτογραφήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους. Η Αθήνα στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής μέσα από την συλλογή “Cruise 2022” του ιστορικού γαλλικού οίκου. O Dior τώρα και ο Dior πριν πολλά χρόνια, μέσα από ρεπορτάζ.
Στο «BHMAGAZINO» φιλοξενούνται επίσης συνεντεύξεις προσωπικοτήτων των γραμμάτων, της τέχνης, των βιβλίων, της όπερας, της τεχνολογίας κ.α.
Βυθιστείτε στον μοναδικό κόσμο του «ΒΗΜAGAZINO»…

- Βουλγαρία: Πιθανή η προκήρυξη πρόωρων εκλογών – Οι όγδοες μέσα σε τέσσερα χρόνια
- ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση «προθύμων»: Ο Λέγγας μπήκε συνδικαλιστής και βγήκε στέλεχος της ΝΔ
- Επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας στον Δήμαρχο Σπάρτης
- Όσα σκέφτεται ο Τσάμπι Αλόνσο, αλλά δεν θα πει ποτέ δημόσια
- Δημήτρης Μητσιώνης: Πέθανε ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ, σε ηλικία 49 χρόνων
- Αττική: Συνελήφθη 38χρονος Τούρκος καταζητούμενος από την Interpol για ανθρωποκτονία
- Οι πρώτες δηλώσεις του Κάρικ: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μεγάλη ευθύνη – Υψηλά τα στάνταρ στη Γιουνάιτεντ»
- Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων – Η Μελίσα Γκίλμπερτ στηρίζει τον σύζυγό της Τίμοθι Μπάσφιλντ μετά την παράδοσή του στις αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442