Ολοκληρώνεται σιγά σιγά ο δεύτερος κύκλος της σειράς εποχής του ANT1 «Άγριες Μέλισσες». Κάποιοι ήρωες στο φινάλε θα βρουν τον δρόμο τους ενώ κάποιοι άλλοι θα φύγουν από τη ζωή ολοκληρώνοντας τον κύκλο τους στο Διαφάνι.
Δύο εξ αυτών είναι η Σοφούλα και ο Άγγελος. Η ιστορία μεταξύ τους δεν έχει ολοκληρωθεί και στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξουν εξελίξεις.
Στα προηγούμενα είδαμε την κόρη του Τόλια να παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει το μοναστήρι, κάτι που γέμισε με χαρά την οικογένειά της καθώς ελπίζουν έχει ξεπεράσει οριστικά την δραματική ιστορία με τον Μάνο Βόσκαρη. Η Σοφούλα αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, να τα αφήσει όλα πίσω της, να είναι και πάλι χαρούμενη.
Στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σήμερα στο «Πρωινό», θα δούμε επανασύνδεση του Άγγελου με την Σοφούλα, καθώς ο έρωτας αυτός θα ξαναγεννηθεί. Θα δούμε και μια πρόταση γάμου – έκπληξη που θα γίνει ανοιχτά σε όλη την πλατεία του χωριού. Όλοι χαίρονται με το γεγονός αυτό. Ωστόσο, μένει άγνωστο αν όντως θα υπάρξει γάμος.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας