Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σι Τζινπίνγκ θα συμμετάσχει στην ψηφιακή σύνοδο κορυφής που οργανώνει ο Μπάιντεν

Ο Σι Τζινπίνγκ θα συμμετάσχει στην ψηφιακή σύνοδο κορυφής που οργανώνει ο Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ αναμένεται σύντομα να ανακοινώσουν νέα δέσμευσή τους για τη μείωση της εκπομπής των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, μερικούς μήνες αφότου επανεντάχθηκαν στη συμφωνία του Παρισιού

Ο πρόεδρος της Κίνας, ο Σι Τζινπίνγκ, θα συμμετάσχει στην ψηφιακή σύνοδο κορυφής που οργανώνει ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν με θέμα την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής αυτή την εβδομάδα, ανακοίνωσε το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών, την ώρα που οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο χώρες συνεχίζονται σε πολλά άλλα μέτωπα.

Ο αρχηγός του κράτους θα κάνει από το Πεκίνο μια «σημαντική ομιλία», ανέφερε το κινεζικό ΥΠΕΞ, μερικές ημέρες μετά τη δέσμευση που έκαναν οι δύο χώρες να «συνεργαστούν» στην προσπάθεια αποτροπής της κλιματικής αλλαγής.

Η Χουά Τσουνγίνγκ, η εκπρόσωπος της κινεζικής διπλωματίας, διευκρίνισε ότι ο κ. Σι θα συμμετάσχει κατόπιν πρόσκλησης του κ. Μπάιντεν.

Ο Δημοκρατικός πρόεδρος έχει προκαλέσει δεκάδες ηγέτες να πάρουν μέρος στη σύνοδο. Οι ΗΠΑ αναμένεται σύντομα να ανακοινώσουν νέα δέσμευσή τους για τη μείωση της εκπομπής των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, μερικούς μήνες αφότου επανεντάχθηκαν στη συμφωνία του Παρισιού, από την οποία είχε αποσύρει τη χώρα η προηγούμενη κυβέρνηση του Ρεπουμπλικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024