Μπορεί η σεζόν να βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια έχουν ήδη ξεκινήσει…
Ένας από τους μεγαλύτερους καλοκαιρινούς μεταγραφικούς στόχους είναι ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος επιθετικός οδηγεί την Ίντερ στο πρωτάθλημα και στην επιστροφή του ιταλικού ποδοσφαίρου και φυσιολογικά έχει μπει στα «ραντάρ» πολλών ομάδων.
Σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα την Telegraph, ο επιθετικός των «νερατζούρι» θα επιστρέψει στα γήπεδα της Premier League το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να γίνεται λόγος σε ποια ομάδα. Το όνομα του Λουκάκου έχει συνδεθεί με την Τσέλσι το τελευταίο διάστημα, με τους «μπλε» να αναμένεται να κάνουν επίσημη πρόταση.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Οι αρχχικές 11άδες των Μάρκο Νίκολιτς και Χρήστου Κόντη για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΟΦΗ στην OPAP Arena.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας απόψε την Παρτιζάν (14/1, 20:30) και η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο με όμορφες στιγμές πριν το παιχνίδι.