Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζιλ Μπάιντεν φόρεσε διχτυωτό καλσόν και «έριξε» το Twitter

Η Τζιλ Μπάιντεν φόρεσε διχτυωτό καλσόν και «έριξε» το Twitter

Δείτε την εμφάνιση της Πρώτης Κυρία των ΗΠΑ που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και έγινε νούμερο ένα θέμα στα social media.

Την περασμένη εβδομάδα η Τζιλ Μπάιντεν εμφανίστηκε να βγαίνει από το Air Force One φορώντας δερμάτινη φούστα, μαύρο σακάκι, ψηλοτάκουνα μποτάκια και διχτυωτό καλσόν- μια στιλιστική επιλογή που σχολιάστηκε πολύ και δίχασε τους χρήστες των social media.

Πολλοί-κυρίως οπαδοί των συντηρητικών- ήταν εκείνοι που επέκριναν την 69χρονη Τζιλ Μπάιντεν σχολιάζονταν πως η εμφάνιση ήταν «ανάρμοστη για την Πρώτη Κυρία», «φτηνή» και «ακατάλληλη για την ηλικία της».

Αρκετοί ήταν και οι χρήστες που έγραψαν μάλιστα πως το συγκεκριμένο στυλ θύμιζε προκλητικές εμφανίσεις της Μαντόνα. «Η Μαντόνα θέλει πίσω τα φτηνιάρικα ρούχα της» σχολίασε ένας χρήστης.

«Νομίζω ότι η Τζιλ Μπάιντεν έχει μπερδέψει τις εποχές. Μάλλον πιστεύει ότι είναι Απόκριες. Πόσο είναι; 70; Ούτως ή άλλως είναι πολύ μεγάλη για διχτυωτό καλσόν και μποτάκια» έγραψε κάποιος άλλος χρήστης του Twitter.

Ωστόσο μεγάλος ήταν και ο αριθμός των χρηστών που επαίνεσε την Τζηλ Μάιντεν για την επιλογή της. «Είναι όμορφη και στιλάτη», «Αν είχα και εγώ τέτοια πόδια θα φορούσα ακριβώς το ίδιο σύνολο» και «Δεν μπορώ να πιστέψω όλη τη φασαρία που γίνεται για το καλσόν της Τζιλ Μπάιντεν. Το 2021» ήταν κάποια από τα tweets της άλλης πλευράς.

Μέσα σε όλο αυτό τον πανικό με τόνους σεξισμού, ηλικιακού ρατσισμού και υποκρισίας υπήρξαν και κάποιοι που παρατήρησαν πως το καλσόν της Τζιλ Μπάιντεν δεν ήταν καν διχτυωτό αλλά είχε σχέδια από δαντέλα.

«Στην μία εικόνα βλέπουμε διχτυωτά καλσόν και στην άλλη βλέπουμε μαύρα καλσόν Dolce & Gabbana τα οποία έχουν σχέδια από δαντέλα» ήταν ένα από τα μαθήματα μόδας που προέκυψαν με αφορμή το περιστατικό.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024