Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζιλ Μπάιντεν: Έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης στη Μέγκαν Μαρκλ μέσω ενός φορέματος

Τζιλ Μπάιντεν: Έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης στη Μέγκαν Μαρκλ μέσω ενός φορέματος

Ένα φόρεμα Oscar de la Renta με print λεμονιών και ξεχωριστή σημασία.

Στην ομιλία της για τα βραβεία International Women of Courage που πραγματοποιήθηκαν την Ημέρα της Γυναίκας, η Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε ένα φόρεμα με print λεμονιών, από τον οίκο Oscar de la Renta. Με ένα σχεδόν ίδιο φόρεμα είχε εμφανιστεί πρόσφατα η Μέγκαν Μάρκλ.

Τον περασμένο μόλις μήνα η Μέγκαν Μαρκλ είχε παραστεί σε εκδήλωση του Spotify φορώντας ένα παρόμοιο φόρεμα Oscar de la Renta με το ίδιο μοτίβο.

Παρόλο που τα δύο φορέματα μοιάζουν πολύ, εκείνο της Πρώτης Κυρίας έχει κοντά μανίκια και ήταν μακρύτερο από αυτό της Μάρκλ.

Επίσης, η τελευταία δεν το είχε συνοδεύσει με κάποιο έντονο αξεσουάρ ενώ η Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε να το συνδυάσει με κίτρινες γόβες και μάσκα με το ίδιο μοτίβο λεμονιών.

Πολλοί ήταν οι χρήστες των social media που εξέλαβαν την επιλογή της Τζιλ Μπάιντεν ως ένα έμμεσο μήνυμα στήριξης προς την Μαρκλ, η πολυσυζητημένη συνέντευξη της οποίας στην Όπρα Γουίνφρεϊ είχε προβληθεί μόλις την προηγούμενη ημέρα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η Πρώτη Κυρία έκανε λόγο για «εξαίρετες» γυναίκες που δείχνουν «απίστευτη τόλμη και κουράγιο».

Την ίδια μέρα η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου ανάφερε σε δήλωσή της ότι πολλοί στον Λευκό Οίκο παρακολούθησαν τη δίωρη συνέντευξη της Μέγκαν Μάρκλ, προσθέτοντας ότι: «Οποιοσδήποτε μιλά δημόσια για την  ψυχική υγεία και μοιράζεται την προσωπική του ιστορία έχει τεράστιο θάρρος. Και σίγουρα αυτό πιστεύει και ο Πρόεδρος».

Δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο αν η ενδυματολογική επιλογή της Πρώτης Κυρίας ήταν όντως μήνυμα προς την Μέγκαν Μαρκλ ωστόσο η τελευταία συχνά «μιλά» μέσα από αυτά που διαλέγει να φορέσει.

Για την εξομολογητική της συνέντευξη στην Όπρα η Μάρκλ εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα Armani με λευκούς λωτούς στο πάω μέρος. Οι λωτοί θεωρούνται από πολλές θρησκείες της Ανατολής σύμβολο αναγέννησης καθώς το όμορφο λουλούδι ανθίζει ακόμα και όταν οι ρίζες του απλώνονται σε βρώμικα νερά.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024