Δύο μέρες μετά τη συνέντευξη της Μέγκαν και του Χάρι στην Όπρα και ακόμα η βρετανική κοινωνία είναι σε κατάσταση σοκ.

Η εφημερίδα DailyMail δημοσιεύει μια δημοσκόπηση που θα συζητηθεί στον απόηχο της συνέντευξης του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα.

Στην δημοσκόπηση η πλειοψηφία των ερωτηθέντων ζητούν ο Χάρι και η Μέγκαν να χάσουν όλους τους τίτλους και τα προνόμιά τους γιατί θεωρούν ότι με την συνέντευξη αυτή έκαναν μεγάλο κακό στον θεσμό της Μοναρχίας.

Σχεδόν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είδαν την δημοτικότητά τους να πέφτει ακόμα και η Βασίλισσα Ελισάβετ που έχασε 2 μονάδες από τον περασμένο Ιανουάριο με την δημοτικότητά της όμως να παραμένει στο 64%.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν έβαλαν πάνω από το καθήκον τους προς την πατρίδα την προβολή τους από τα ΜΜΕ.

Οι μεγαλύτερης ηλικίας από τα 45 έως τα 50 πιστεύουν την Βασιλική Οικογένεια με τις νεότερες ηλικίες να πιστεύουν τον Χάρι και την Μέγκαν.

Διαβάστε επίσης : Μέγκαν Μαρκλ: Στην αντεπίθεση ο πατέρας της μετά την συνέντευξη «βόμβα»

Όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας ζητούν να θαφτεί το τσεκούρι του πολέμου και από τις δυο πλευρές και στο ερώτημα γιατί ο Χάρι και η Μέγκαν μετακόμισαν στις ΗΠΑ απαντούν γιατί ήθελαν να έχουν όλα τα προνόμια αλλά όχι τις ευθύνες.

Οι περισσότεροι δηλώνουν απογοητευμένοι και ένα ποσοστό 25% εξοργισμένοι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο