Πριν την εμφάνιση και το φαντασμαγορικό σόου του Τζέισον Ντερούλο, οι παίκτες στο Survivor τραγούδησαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Αφού έβαλαν τα καλά τους και εξοπλίστηκαν με γιορτινή διάθεση, οι παίκτες βρέθηκαν με τον Γιώργο Λιανό και πήραν μέρος σε διαγωνισμό τραγουδιού.
«Πρόκειται για έναν κανονικό διαγωνισμό τραγουδιού με βαθμολογία και έπαθλο. Ο νικητής ή η νικήτρια θα κερδίσει στο επόμενο Survivor, τη συμμετοχή του στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού σαν guest star», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες ενθουσιάστηκαν.
Όταν στη σκηνή ανέβηκε η Μαριάνθη, στο Twitter στήθηκε «πάρτι» αφού η παίκτρια ήταν αρκετά… άτονη.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.