Πριν την εμφάνιση και το φαντασμαγορικό σόου του Τζέισον Ντερούλο, οι παίκτες στο Survivor τραγούδησαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Αφού έβαλαν τα καλά τους και εξοπλίστηκαν με γιορτινή διάθεση, οι παίκτες βρέθηκαν με τον Γιώργο Λιανό και πήραν μέρος σε διαγωνισμό τραγουδιού.
«Πρόκειται για έναν κανονικό διαγωνισμό τραγουδιού με βαθμολογία και έπαθλο. Ο νικητής ή η νικήτρια θα κερδίσει στο επόμενο Survivor, τη συμμετοχή του στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού σαν guest star», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες ενθουσιάστηκαν.
Όταν στη σκηνή ανέβηκε η Μαριάνθη, στο Twitter στήθηκε «πάρτι» αφού η παίκτρια ήταν αρκετά… άτονη.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας