Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor : Τα «έσπασαν» στο πάρτι της ένωσης στον Άγιο Δομίνικο

Survivor : Τα «έσπασαν» στο πάρτι της ένωσης στον Άγιο Δομίνικο

Όλα αλλάζουν στο Survivor μετά από το πάρτι της ένωσης

Ένα φαντασμαγορικό πάρτι για τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας του Survivor στήθηκε στον Άγιο Δομίνικο, με τους παίκτες να ανανεώνονται, να φορούν τα καλά τους και να ετοιμάζονται για τη μεγάλη βραδιά.

Ο Γιώργος Λιανός εμφανίστηκε στον χώρο που είχαν συγκεντρωθεί οι παίκτες και απολάμβαναν το αναψυκτικό τους και έφερε τα κοκτέιλ για να αρχίσει το γλέντι.

Οι παίκτες των δυο ομάδων άρχισαν τις συζητήσεις, με την Ελευθερία και τον Τριαντάφυλλο να μιλούν για την Άννα Μαρία και τη συμπεριφορά της.

Το πάρτι του Survivor ξεκίνησε με πολύ κέφι και τραγούδι, με τον Γιώργο Λιανό να δίνει το έναυσμα για την έναρξη των… εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι οι παίκτες, εκτός από τους τραγουδιστές, θα διαγωνιστούν και θα βαθμολογηθούν, έτσι ώστε ο πρώτος με τη μεγαλύτερη βαθμολογία να βρεθεί στο πάρτι του επόμενου Survivor ως guest star.

Μια μεγάλη σκηνή για να υποδεχτεί τον Jason Derulo και τους παίκτες των τριών Survivor έστησε η Acun Medya στον Άγιο Δομίνικο, με τον Acun Ilicali να είναι ο οικοδεσπότης της βραδιάς.

Το «μεγάλο κεφάλι» του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού εμφανίστηκε στη σκηνή και καλωσόρισε τους Έλληνες, τους Ρουμάνους και τους Τούρκους παίκτες, ωστόσο παρά τη ζήλεια των τελευταίων, αποθέωσε την ελληνική ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω και τα τρία Survivor εδώ. Καλώς ήρθατε. Είμαστε πολύ περήφανοι που βλέπουμε και τις τρεις χώρες μαζί και μέσα στις τρεις ομάδες των διαγωνιζόμενων την κόρη μου. Τους αγαπώ τους Έλληνες παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τους Ρουμάνους και φυσικά τους αγαπημένους μου Τούρκους παίκτες. Ζηλεύουν αλλά φυσικά το νούμερο ένα είναι η Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Acun και το πάρτι ξεκίνησε με ξέφρενο χορό από όλους.

Οι τρεις ομάδες έγιναν μία και το διασκέδασαν με την ψυχή τους υπό τους ήχους του παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή, ο οποίος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με τους παίκτες να το ζουν με την ψυχή τους.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024