Η Σοφούλα θα προσπαθήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της στις Άγριες Μέλισσες, μετά την καταδίκη του Μάνου Βόσκαρη. Θα επιστρέψει στο πατρικό της και θα συνεχίσει να έχει συναισθήματα για τον Άγγελο. Ο Άγγελος, όμως, σκοπεύει να ξαναφτιάξει τη ζωή του μακριά της.
Στο χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, είδαμε δύο κοπέλες να επισκέπτονται το καφενείο. Η μία από αυτές τις κοπέλες θα δείξει ενδιαφέρον για τον Άγγελο, λέγεται Σταυριανή. Είναι μια κοπέλα χαμηλών τόνων και ο Άγγελος θέλει να προχωρήσει μαζί της. Το γεγονός αυτό θα ενοχλήσει πάρα πολύ την Σοφούλα. Από τη μία αποδέχεται ότι έχει κάνει λάθος, από την άλλη, όμως, φουντώνει η ζήλεια της και θα προσπαθήσει να τον διεκδικήσει.
Η Σταυριανή θα τα φτιάξει με τον Άγγελο. Θα συνεχίσουν μαζί όμως, ή όχι; Τον ρόλο της Σταυριανής παίζει η Στεφανία Καλομοίρη, απόφοιτη του ΚΘΒΕ.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.