Πετρετζίκης : Απαντά στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την κλεμμένη συνταγή
Ο Άκης Πετρετζίκης απαντά στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την περίφημη γαλατόπιτα
Ο Άκης Πετρτζίκης στο «Kitchen Lab» της Κυριακής μαγείρεψε και έδειξε τη συνταγή για την γαλατόπιτα Μάνης.
View this post on Instagram
Ωστόσο, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με μια ανάρτηση της έκανε λόγο για αντιγραφή της δικιάς της συνταγής από τον MasterChef, χωρίς όμως να τον κατανομάζει.
Συγκεκριμένα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram :
«Γαλατόπιτα Μάνης. Όταν την βάφτισα έτσι πριν μερικά χρόνια δεν γνώριζα ότι θα έκανε τοοοοοόσο μεγάλη επιτυχία!!!! Την αγάπησαν πολλοί, γιατί είναι μοναδική συνταγή που δημιούργησα με βάση ένα γλυκό που έφτιαχνα στο εστιατόριο μου @papadakisrestaurant για πολλά χρόνια. Έχει σαν βάση το μιλφέιγ του εστιατορίου μου.
Χαίρομαι να σας εμπνέω και να μοιράζομαι μαζί σας συνταγές μοναδικές που δημιούργησα με αγάπη και ενέπνευσα πολλούς να αντιγράψουν μαζί με τα υλικά και το πρωτότυπο όνομα που της έδωσα εγώ το 2012. Ε τώρα αν βγαλεις το αμύγδαλο και βαλεις το καρύδι η βαλεις διαφορετικά φυλλα ή έστω ένα άλλο ταψί κάνεις σίγουρα μια νέα δική σου συνταγή.
ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ,το όνομα και η διαφορετική τεχνική ,είναι αυτό που την ξεχωρίζει. Και σίγουρα στην Μάνη δεν φτιάχνουν έτσι με αυτή την τεχνική την γαλατόπιτα !!!
Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική… Ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς…
Έμαθα στην ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν και ο νοών νοήτο ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς».
View this post on Instagram
Παίρνοντας σκυτάλη, ο Άκης Πετρετζίκης θέλησε να απαντήσει στην διάσημη μαγείρισσα με ένα InstaStory.
Έτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία και έγραψε:
«Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα; Εδώ καράβια χάνονται… βαρκούλες αρμενίζουν. Tip: αντί για καρύδια μπορείτε να βάλετε και αμύγδαλα».

- Ο Σομποσλάι απολογήθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ
- Τέλος οι ουρές για την ανανέωση διπλώματος οδήγησης – Θα γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά
- Τραμπ: Το Ιράν θέλει απεγνωσμένα να κάνει συμφωνία – Χωρίς συμφωνία, οι εξελίξεις δεν θα είναι ευχάριστες
- Ουγγαρία: Ημέρες και πράξεις του Βίκτορ Όρμπαν – Το τέλος της κυριαρχίας και του εθνικού συντηρητισμού
- Το γκολ της χρονιάς: Αμυντικός σκόραρε με ραμπόνα εκτός περιοχής (vid)
- Φεύγει ή δε φεύγει; Ο Στέφανο Γκαμπάνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Dolce & Gabbana
- Ποια επιδόματα ανεβάζει ο νέος κατώτατος μισθός
- Κατάρρευση του αφηγήματος για UEFA και Λανουά και η διαρροή ορισμών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442