Θύμα άγνωστου δράστη έπεσε ένας υπάλληλος περιπτέρου στην περιοχή των Εξαρχείων, το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί που έφτασαν άμεσα στο σημείο αντιλήφθηκαν την ακατάσχετη αιμορραγία από το μηρό του θύματος. Κατάφεραν με τη χρήση τουρνικέ να τη σταματήσουν, κρατώντας τον σταθερό μέχρι την άφιξη του ΕΚΑΒ.
Άμεσα στο χειρουργείο
Στη συνέχεια, λίγο μετά τις 19:30 ο 50χρονος υπάλληλος του περιπτέρου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».
Λόγω του σοβαρού τραύματος που έφερε, εισήλθε άμεσα στο χειρουργείο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σταματήσουν την αιμορραγία.
Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη στα Εξάρχεια.
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).